Sinervän kouluhankkeen yläkoulun rakennusten purkaminen on alkamassa purku-urakoitsijan henkilöresurssien puutteen vuoksi muutamaa viikkoa myöhemmin kuin alkuperäiseen aikataulusuunnitelmaan oli merkitty.

6.8.2019 päivitetyn aikataulun mukaan sisäpurkutyöt alkavat vk 32-33 aikana. A-rakennuksen (ns. pajarakennus) raskaspurku, jolloin purkutyö näkyy jo konkreettisesti rakennuksen ulkopuolellakin, käynnistyy noin 2vk kuluttua aloituksesta. B-rakennuksen osalta raskaspurku ajoittuu syyskuun alkuviikoille. Purkutyöt valmistuvat urakkasopimuksen mukaan kaikilta osin 20.9.2019 mennessä, mikä urakoitsijan ilmoituksen mukaan on riittävä aika normaalisti edenneelle urakalle ko. tapauksessa.

Työmaa-alue on eristetty omaksi alueekseen työmaa-aidalla, jonka sisäpuolelle meneminen muilta kuin urakoitsijan työntekijöiltä, on turvallisuuden vuoksi ehdottomasti kielletty kaikissa tilanteissa.

Purkutöiden kaikki työmaaliikenne tapahtuu Junttilantien kautta. Turvallisen liikennöinnin aikaansaamiseksi kevytliikenne ja ajoneuvoliikenne Junttilantieltä koulun pihalle ja asuntojen paikoitusalueelle suljetaan purkutöiden ajaksi.

Koululaisten jättö ja nouto sekä koulun henkilökunnan ja asukkaiden ajoneuvojen paikoitus tapahtuu kirjasto-kuntotalon P-paikoilla.

Lisätiedot: Matti Kanko, p. 040 1958 909