Asemakaavamuutos koskee kortteleihin 66 ja 67 liittyvää lähivirkistysaluetta sekä Multianrannantien liikennealuetta. Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa kevyenliikenteenväylän rakentaminen Multianrannantien varteen. Nykyinen liikennealue on asemakaavassa liian kapea, jonka vuoksi kaavaa joudutaan muuttamaan.

Multian kunta kuuluu liikenneturvallisuustyöryhmään. Työryhmässä on laadittu liikenneturvallisuussuunnitelma, jonka toteuttamista kevyenliikenteen väylän rakentaminen on. Päiväkodin ja omakotitaloasutuksen vuoksi alueella liikkuu paljon jalankulkijoita sekä pyöräilijöitä. Kevyenliikenteenväylän toteuttaminen parantaa liikenneturvallisuutta huomattavasti, sillä alueelta puuttuvat täällä hetkellä mm. suojatiet.

TAPAHTUMAT

Asemakaavasta on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma, jossa on kuvattu asemakaavoituksen lähtökohdat, osallistumis- ja arviointimenettelyt sekä suunniteltu aikataulu.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma asetetaan nähtäville 23.9.-7.10.2019 väliseksi ajaksi Multian kunnantalolle osoitteeseen Multianraitti 3. Asiakirjaan voi tutustua myös alla olevan linkin kautta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman riittävyyttä koskevat mielipiteet tulee toimittaa kuulemisaikana kirjallisesti Multian kunnan kirjaamoon tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  viimeistään 7.10.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja asiasta antaa aluearkkitehtipalveluista Susanna Paananen, p. 044 704 6280, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.